RAIN FOR RENT IN EUROPE

Rain for Rent International biedt vloeistofbehandelingsoplossingen op maat die worden verhuurd.

Internationaal

Rain for Rent is wereldwijd marktleider in vloeistofbehandeling, tijdelijke wateropslag en milieusaneringsoplossingen.

Het bedrijf, dat in 1934 in de VS werd opgericht, heeft een bewezen staat van dienst wat betreft de technische ontwikkeling van vloeistofsystemen en heeft een reputatie op het gebied van de veilige en kosteneffectieve aanpak van complexe projecten die ongeëvenaard is.

Deze 80 jaar van uitmuntende techniek die we Liquid Ingenuity® noemen, is nu beschikbaar in Europa.

Rain for Rent International biedt nieuw ontworpen mobiele opslagtanks, filtratie-eenheden, lekopvangsystemen en hulpmiddelen voor de petrochemische, raffinage-, bouw-, milieu- en weg- en waterbouwsector; in feite elke sector die wereldwijd toonaangevende vloeistofbehandelingsoplossingen nodig heeft.

Onze veiligheidsgerichte opvangsystemen zijn ontworpen met Liquid Ingenuity® in het achterhoofd, zodat we al uw projectbehoeften aankunnen.

Onze kennis en ervaring helpen u om vloeistoffen veilig over te brengen en tijdelijk op te slaan met minder voertuigverkeer en minder brandstofverbruik.

De combinatie van de standaardtank van 70 m³ met onze E-Contain®-lekopvangsystemen, slangbruggen voor lekopvangsystemen en SolidGround®-gripmatten biedt een compleet opvangsysteem dat uw werknemers, uw project en het milieu beschermt.