Activiteiten

GRONDWATEROPSLAGOPLOSSING HIELD REPARATIE OP SCHEMA

Projectomvang

Tijdelijke opslag van grondwater voorafgaand aan de juiste afvoer.

Klant

Volker Laser Civil Engineering

Sector

Bouw

#01

Achtergrond

Stijgend grondwater veroorzaakte structurele integriteitsproblemen met de wapenings- en betonplaat tijdens reparaties aan een grote verpakkings- en opslagfaciliteit in Avonmouth Bristol. Het werk werd gehinderd omdat de uitgegraven plaatsen volliepen met water vanuit de nabijgelegen Severn Estuary, en kon niet doorgaan tot het water was weggepompt en tijdelijk opgeslagen alvorens juist te worden afgevoerd.

Materieel

  • Standaardtank van 70 m³
  • Lekopvangsysteem
  • Slangbruggen
  • PipeStax®

Resultaat

Het werk werd voortgezet nadat Rain for Rent International een opslagtank van 70 m³, lekopvangsysteem en slangbruggen had geleverd. Selwood, de grootste verhuurder van pompen in het Verenigd Koninkrijk, leverde materieel om het water in de tank te krijgen.

Hoofdpunten

Het team van Rain for Rent International kwam ter plaatse om te helpen met het transport en de opstelling van het voor lange tijd gehuurde materieel.

Feedback van de klant

Jason Hagen, projectmanager: "De magazijneigenaren en ik waren onder de indruk van hoe vlot en veilig de levering en opstelling verliep. De tank en het opvangsysteem zijn zeer professioneel."

Over Rain for Rent

Rain for Rent is een toonaangevende leverancier van veilige en betrouwbare tijdelijke vloeistofbehandelingsoplossingen, waaronder tanks, filtratiesystemen en lekopvangsystemen.

Het bedrijf staat bekend om zijn systeemtechnische expertise en zijn vermogen om complexe opdrachten kosteneffectief aan te pakken.

Rain for Rent is een familiebedrijf, is sinds 1934 actief en staat vanuit meer dan 70 locaties ten dienste van klanten in de Verenigde Staten, Canada en het Europa.