Activiteiten

Contaminated water storage

Projectomvang

Opslag van Vervuild Water

Klant

ACS Construction Group Ltd

Sector

Bouw

#03

Achtergrond

ACS Construction, een bouwondernemer en aannemer van weg- en waterbouwwerken, kreeg de opdracht om veilige uitgravingen uit te voeren rond een hogedrukgasleiding van de National Grid Partington AGI (bovengrondse installatie). Het systeem dat aanvankelijk werd opgesteld om de 6.000 liter met koolwaterstof verontreinigd water te behandelen bleek inefficiënt. Twee wegvaten van 30.000 liter draineerden niet snel genoeg, waarmee het project tot stilstand kwam.

Materieel

  • Standaardtanks van 70 m³

Resultaat

Rain for Rent werd ingeschakeld om het oude systeem te vervangen en leverde drie opslagtanks van 70 m³. Rain for Rent en Mantank, een bedrijf dat milieudiensten levert, werkten samen om de tanks op frequente basis te legen zodat het project kon worden voortgezet.

Hoofdpunten

  • In minder dan 12 uur werden drie tanks gemobiliseerd.
  • De totale capaciteit van 210.000 liter zorgde ervoor dat het primaire project kon worden voortgezet.
  • Het team van Rain for Rent International voldeed binnen de kortste keren aan de wensen van de klant, van de eerste oproep tot het mobiliseren en leveren van de tanks op de locatie van het project.

Feedback van de klant

ACS Construction was erg blij met de snelle reactie van Rain for Rent International en de tijdige en efficiënte oplossing van het probleem. Mantank heeft het volste vertrouwen in Rain for Rent International en is van plan om het bedrijf in te schakelen voor toekomstige projecten.

Over Rain for Rent

Rain for Rent is een toonaangevende leverancier van veilige en betrouwbare tijdelijke vloeistofbehandelingsoplossingen, waaronder tanks, filtratiesystemen en lekopvangsystemen.

Het bedrijf staat bekend om zijn systeemtechnische expertise en zijn vermogen om complexe opdrachten kosteneffectief aan te pakken.

Rain for Rent is een familiebedrijf, is sinds 1934 actief en staat vanuit meer dan 70 locaties ten dienste van klanten in de Verenigde Staten, Canada en het Europa.