Tijdelijke opslag van vloeistoffen
voor industriële reiniging
is nu nog makkelijker

KOSTENBESPARENDE, SNELLE & FLEXIBELE VLOEISTOFBEHANDELINGSOPLOSSINGEN

Met meer dan 80 jaar ervaring in de tijdelijke vloeistofbehandeling en -opslag in de Verenigde Staten brengt Rain for Rent nu Liquid Ingenuity® naar het Europa.

Wij maken gebruik van onze uitgebreide technische knowhow om onze klanten uit de chemische sector, petrochemische sector, productiesector, milieusector en de sector industriële reiniging te helpen met gebruiksvriendelijke en kostenbesparende vloeistofbehandelingsoplossingen.

Of het nu gaat om verhuur op korte of lange termijn, wij leveren een reeks state-of-the-art, EU-gecertificeerde opslagtanks, filtratie-eenheden en toebehoren - waar en wanneer ze nodig zijn – zodat u tijd en geld bespaart en steeds kunt doorwerken.

Onze veiligheidsgerichte opvangsystemen zijn ontworpen met Liquid Ingenuity® in het achterhoofd, zodat we aan al uw projectbehoeften kunnen voldoen en uw taak kunnen verlichten.

 

Kostenbesparende, flexibele en snelle oplossingen voor de opslag van glycol, zonder afbreuk te doen aan de veiligheid of exploitatie. Bel ons op +31 (0) 10 799 70 82 voor een gedetailleerde offerte.

Op ons kunt u rekenen

ACTIEF SINDS 1934
WERELDWIJDE LOCATIES 70
WERKNEMERS 2000
KLANTEN 10000
BESCHIKBAARHEID 24/7/365
De standaardtank van 70 m³

De standaardtank van 70 m³

De spiraaltank van 70 m³

De spiraaltank van 70 m³

De Weir 70m3 Tank

Coming Soon

De Weir 70m3 Tank

Onze mobiele opslagtanks bieden de beste opslagoplossing voor elk vloeistofbehandelingsproject. Onze tanks zijn gemakkelijk te vervoeren en eenvoudig te reinigen. Onze mobiele opslagtanks zijn ideaal voor kortstondige en langdurige opslag van water, afvalwater en verontreinigde vloeistoffen in vele sectoren.

De BF750L

De BF750L

De BF1500L

De BF1500L

De PF750L

De PF750L

Wij bieden diverse mobiele waterfiltratie-eenheden die aan uw specifieke projecteisen voldoen - van zakfiltratie-eenheden voor fijne filtratie (tot 1 micron) tot partikelfiltratie-eenheden voor filtratie tot 0,5 micron. Onze verschillende mobiele waterfiltratie-eenheden zijn eenvoudig en veilig te installeren, zijn gemaakt van roestvrij staal, hebben geen bewegende delen en worden geleverd met ontluchtingskleppen en manometers. Ideaal voor de meeste vloeistofbehandelingsoplossingen.

Het opvouwbare lekbakken

Het opvouwbare lekbakken

De Slangbrug Voor Lekopvangsystemen

De Slangbrug Voor Lekopvangsystemen

De PIPESTAX®

De PIPESTAX®

Met onze hulpmiddelen voor lekopvang; lekopvangsystemen; spatbescherming; slangbruggen en buizensteunen kunnen wij u een complete lekopvangoplossing bieden. Onze gespecialiseerde ingenieurs kunnen u helpen om de beste systeem- en componentenconfiguratie voor u en uw project uit te werken.